HTML

Brussels

Hm. Nem akartam még egy blogot. De ha újra hátunkra vettük a családunkat és eljöttünk Brüsszelbe, ez a város is megérdemel egy kis törődést. És persze a mi életünknek egy darabkája lesz ez a három hónap.

Friss topikok

2010.06.08. 18:31 ancs

Nagylevegő

A párizsi nyomor után, újra vettünk egy nagy levegőt Európában. Itt Brüsszelben. Itt lehet. Itt még van tér és van levegő. Ezzel szemben Párizsban, illetve Franciaországban, benntartorttság van, bennragadás, vagy benneragadás. Nagyon szeretem Párizst, az élethangulatát. Ott élni ugyanakkor megnyomorított. Legalábbis minket. Van olyan nő, vagy férfi, akit lehet szeretni távolról, de nem lehet vele együttélni. Nekem ilyen Párizs. Ezzel szemben Brüsszel egy kiszámítható, jól kiismerhető hely. Ide megérkezetünk és kifújtuk a levegőt. Mások is ezt mondták, akik 10 éve jöttek. És sokan jöttek, lényegében a városnak komoly magyar koloniája van. Már-már azt gondolom, hogy kiköltözött ide Magyarország. És ez érződik a magyarok között, ha az utcán jönnek, mennek egymás mellett. Többnyire tartják a lélegzetnyi távolságot.

Szólj hozzá!


A bejegyzés trackback címe:

https://brussels.blog.hu/api/trackback/id/tr832066964

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása